Részecskeszűrő adalék, lambdaszonda csere

Használt autó vásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő adalék és a kerékcsavar állapota

Hibás javítani vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul drága kiadás, míg utóbbi olcsó megoldás. Használt kocsi vásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő adalék állapota. Sajnos számos esetben a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő adalék állapota nem tesztelhető le szétszerelés nélkül.

Szűrőrészecske Vezérműtengely - Egy minőségi részecskeszűrő tisztítás a káros részecskék 90 százalékát képes csapdába ejteni. A részecskeszűrő tisztítás szerepe az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépkocsik rendelkeznek.

Egy kitűnő részecskeszűrő árak a korom 90 %-át képes magába ejteni. A részecskeszűrő árak szerepköre az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. A Szűrőrészecske részecskeszűrő árak weblapon fedezhető fel több részlet. Rengetegen nem ismerik tudják, hogy a dízel kocsik vannak felszerelve.

Részecskeszűrő adalék, lambdaszonda csere
Részecskeszűrő adalék, lambdaszonda csere

Régi kocsi vétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő kiiktatás állapota. Sajnálatos módon rengeteg alkalommal a részecskeszűrő kiiktatás el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő kiiktatás állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül. Az elromlott cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi irdatlanul magas kiadás, amíg utóbbi pénztárcabarát eljárás.

Szűrőrészecske Rezgéscsillapító: A részecskeszűrő problémája túlnyomóan 160 ezer km körül bukkan elő. Ez többségében a személygépkocsi igénybevételétől függő. Akik kiváltképpen városban használják, korábban szembesülnek a gonddal. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján található még több ötlet. A részecskeszűrő regenerálja magát. De ehhez magasabb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a meglevő szennyeződés kiég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-06 22:48